.
BIKER PANTS
 
wearing: body - here, pants - here
 
 
Ok, kan vi prata om dessa byxor? hur feta?! De är i suuuupermjukt material & sitter som en smäck, kanske lite för varma nu i sommar men kommer utan tvekan bo i dessa i höst. 
Annars då? Hur mår ni? Jag är lite trött idag, råkade stanna uppe lite väl länge igår samt att Pablo har åkt på någon rethosta så har inte blivit mycket sömn inatt, blir helt förstörd när jag inte får min sömn.. Men blir nog piggare snart. Ska jobba det lilla sista nu innan jag vi sticka iväg på ett event med Peak ikväll. så skoj!! 
Tag hand om er. puss
 
OVERALL
 
wearing: overall from h&m and timberlands.
 
 
 Hallå! Hur mår ni? Jag mår såå bra. Har äntligen repat mig från helgen & summerburst,  solen har kikat fram igen & jag ligger i sängen, lyssnar på musik & kopplar av medan Pablo lagar sin specialitet i köket, ingen gladare än jag. annars har jag jobbat hela dagen, var i stockholm på lite möten i morse innan vi åkte tillbaka till kontoret & betade av en massa pappersarbete. har även hämtat ut mängder med paket på posten som jag måste gå igenom.  men det tar vi i morgon. Nu: mat & ett avsnitt OITNB. (har snart kollat igenom hela säsongen.. buhuu)